Ramen en deuren - Andries Hubert BVBA

Kerstverlof van 24 december tot en met 9 januari

Andries Hubert - uw specialist in ramen en deuren

BVBA Andries Hubert staat garant voor een grondige kennis en praktijkgerichte ervaring in het bouwproject voor aluminium en pvc buitenschrijnwerk.

Andries Hubert startte 37 jaar geleden als éénmanszaak. In 2010 nam zoon Kristof de zaak over. De huidige bvba is gespecialiseerd in het maken en plaatsen van ramen, deuren en schuifdeuren in hun eigen atelier.

Als familiebedrijf zijn wij zeer flexibel. Nooit krijgt een klant het gevoel een nummer te zijn. Hij maakt kennis met het volledige team, maar Kristof is de voornaamste gesprekspartner van begin tot einde van het project. Bovendien is hij telkens aanwezig, zowel bij opmeting als bij de plaatsing.

De consument zoekt naar zekerheid en onberispelijke vakkundigheid in het volledige bouw- of renovatieproces. In beide gevallen geldt de vereiste om zich te kunnen richten tot polyvalente en flexibele vakmensen, die een alles omvattende service bieden. BVBA Andries Hubert is zo’n professioneel aanspreekpunt.

Wij staan erop om alle afspraken nauwgezet te respecteren. Deze houding maakt deel uit van onze service en draagt tevens bij tot onze reputatie.

Wij heten u dan ook van harte welkom in onze toonzaal voor een verdere kennismaking.